пʼятниця, 20 травня 2011 15:03

Українські зірки відрізняли справжні діаманти від підробок
16

Фото: Фото: Андрій Шматов

Вчора, 19-го травня у київському ресторані "Byblos" зірки українського шоу-бізнесу відрізняли справжні парфуми, окуляри та дорогоцінності від дешевих підробок.

Гості почали збиратися о шостій вечора. Першими приїхали Міка Ньютон і Тимофій Нагорний з друзями. Міка захоплено показувала подружці фотографії на телефоні. Нагорний з компанією смакують фруктами. Міка з'їла лише 2 маленьких шматочки груші. Після поїздки на Євробачення схудла на 3 кг.

"Відколи приїхала з Німеччини, ще зовсім не відпочивала. Навіть речі не розпакувала, так і стоять сумки посеред кімнати. Зубну щітку, косметику дістала і все. Сьогодні також довго не затримаюсь, маю концерт", - сказала Ньютон. Перед початком заходу вони з Нагорним їдуть.

За півгодини у залі ресторану зібралось з півсотні людей. Серед них Віктор Павлік, Павло Зібров, Аліна та Аня Завальські, Сергій Сосєдов, дядя Жора, Максим Неліпа, Денис Силантьєв та інші. Пригощають шампанським, фруктами та тістечками. Подейкують, що Сосєдов знайшов собі в Україні хлопця.

"Це не правда. Нікого я не знаходив. Я тут працюю, а не відпочиваю", - заперечив Сосєдов.

О сьомій ведучі заходу Валерія Черненко та Ігор Посипайко починають експеримент. На столі виставили з десяток флакончиків з парфумами. Кожного запаху по двоє примірників: справжній і підробка. Визначати фейк зголошується Аня Завальська.

"Ось такі парфуми мені подарував друг. Здається ці і є справжні. Якраз і перевіримо", - сказала дівчина. Вона не помилилась у виборі.

"Мій товариш - справжній чоловік", - прокоментувала співачка.

Потім визначають справжність окуляр та дорогоцінностей. З першими проблем не виникло — всі відрізнили справжні від підробок. Після експерименту Віктор Павлік забрав собі підробку фірмових "Ray-Ban".

"У мене вже 12 таких є, будуть тринадцятими. Маю багато прикрас із різних металів, не тільки з золота і срібла. Вони гарно виглядають і більше мене нічого не турбує. Дорогими мають бути годинник, ремінь і взуття. І то — якщо купити годинник за 3-7 тисяч доларів, це нормально. Але коли витрачають сотні тисяч на це — не розумію", - зазначив співак.

З дорогоцінностями впоралися не всі. Змогла відрізнити справжнє золото від сплаву співачка Оксі. Вона отримала у подарунок пляшку шампанського. Після закінчення експерименту гості розсаджуються за столики й спілкуються у невимушеному тоні.

Зараз ви читаєте новину «Українські зірки відрізняли справжні діаманти від підробок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі