четвер, 21 січня 2021 08:44

Українські зірки масово рушили на курорти. Ціни відпочинку приголомшують
18

Поки всі українці вдома на карантині і не ходять на концерти, зірки вирішили, що саме час вирушити в подорож.

Знаменитості вже кілька тижнів хваляться своїми фотографіями із курортів. У скільки артистам обійшовся розкішний відпочинок пише obozrevatel.com.

Надя Дорофєєва із чоловіком та друзями відпочиває на Балі
Фото: Іnstagram Наді Дорофєєвої
Надя Дорофєєва із чоловіком та друзями відпочиває на Балі
Надя Дорофєєва із чоловіком та друзями відпочиває на Балі
Каменських та Потап грілися на Мальдівах
Каменських та Потап грілися на Мальдівах

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес майже цілий місяць провели на Балі. Компанію їм склали ресторатори Міша і Даша Кацуріни. Артисти відновлювали сили в селищі Чангу, на південному узбережжі. Ціна на схожі вілли вартує понад 42 тис. грн. на добу.

Перший місяць нового року на Мальдівах вирішили провести Оля Полякова з дочками, Настя Каменських із Потапом, колишня дружина Потапа Ірина Горова з дітьми, Санта Дімопулос із сім'єю, Дмитро Монатік із дружиною і синами, Оля Фреймут і Катерина Кухар.

Більшість відпочивають на окремих островах, що вже коштує чималих грошей. Наприклад, відомо, що Санта Дімопулос для відпочинку обрала курорт Сонева Фуші, який розташований на приватному острові атола Баа, біосферному заповіднику. Вілла зі сніданком і басейном у такому комплексі обійдеться за сім днів в 1,2 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Санта Дімопулос показала апетитні сідниці в мінібікіні під душем

Ведучі Катерина Осадча та Юрій Горбунов днями відпочивали в спекотному Дубаї. На букінгу можна знайти 5-зіркові елітні готелі з програмою "все включено" на 6 ночей від 2 млн грн., а 4-зіркові коштують менше 875 тис. грн. Який готель обрало для себе зіркове подружжя, невідомо.

Український комік Дядя Жора вирушив разом із сім'єю на відпочинок у Домініканську Республіку, в найсхіднішу провінцію Пунта-Кана. Зупинилися в район Баваро. Там люксові 5-зіркові готелі на першій лінії від моря стартують від 11 тис. грн за добу. Гуморист перебуває там уже 2 тижні.

Депутат-ресторатор Микола Тищенко з дружиною Аллою та сином Давидом відпочивають в Арабських Еміратах. На одному з дубайських пляжів їх помітили інші туристи. Вони оприлюднили світлини подружжя.

Зараз ви читаєте новину «Українські зірки масово рушили на курорти. Ціни відпочинку приголомшують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі