вівторок, 24 листопада 2020 18:47

Українська гімнастка хотіла покінчити життя самогубством

Українська гімнастка хотіла покінчити життя самогубством
У дитинстві вона комплексувала з приводу зовнішності. Фото: instagram.com/anna_rizatdinova

Українська гімнастка Анна Різатдінова розповіла, що хотіла накласти на себе руки.

У неї був колись нелегкий час, а в дитинстві вона комплексувала з приводу зовнішності, сказала Різатдінова в програмі "Іспит з Машею Єфросиніною".

"У мене ще з дитинства ніжки колесом. Батьки водили мене на масаж, щоб виправити цей дефект. Ніхто навіть не думав, що я стану призером Олімпійських ігор", - поділилась в інтерв'ю гімнастка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Журю в новому телешоу" - Maruv похизувалася досягненнями у Росії

За її словами, такі думки іноді доходили до маразму. Вона хотіла, щоб хтось подовжив їй ноги, аби вона сподобалася тренеру збірної України зі спортивної гімнастики Ірині Дерюгіній. Дійшло до того, що Анна почала думати про самогубство.

"У мене нічого не було, крім спорту. Я пам'ятаю, як стояла на пішохідному переході і думала: "Господи, може, нехай мене зараз зіб'є машина". У якийсь момент у мене просто опустилися руки. Мені потрібна була людина, яка повірила би в мене і сказала: "Ань, куди тобі закінчувати, ти ще навіть не почала", - сказала Різатдінова.

У Харкові з вікна 6-го поверху Держпрому випала 52-річна жінка. Як повідомляють місцеві ЗМІ, раніше вона перехворіла на коронавірус.

Зараз ви читаєте новину «Українська гімнастка хотіла покінчити життя самогубством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі