понеділок, 14 грудня 2020 16:25

Учасниця модельного реаліті була жертвою домашнього насильства протягом 3 років

Тетяна Брик 3 роки жила в пеклі, але довго не могла в цьому зізнатися

Чим ближче до фіналу "Супер Топ-моделі по-українськи", яке показує "Новий канал", тим більше таємниць розкривають учасниці. На зйомках соціального ролика, присвяченого боротьбі з домашнім насильством, з'ясувалося, що Брик була жертвою.

"Мій хлопець постійно говорив, що я якась не така. Висилав фотографії дівчат, які йому подобалися, зі словами: "Ти повинна бути схожа на них. Фарбуватися, як вони. Одягатися, як вони". Говорив, що я товста й негарна. Що йому важливіше піти кудись із друзями, ніж зустрітися зі мною. Щоразу, коли йшла на роботу, хотіла зробити гарний кадр, щоб він сказав щось приємне", - згадує учасниця.

Ці стосунки тривали близько 3 років.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Учасниця зізналася, що була жертвою домашнього насильства
Учасниця зізналася, що була жертвою домашнього насильства

"Він виступав категорично проти зрад, постійно підозрював мене в чомусь. Коли я ходила в ресторан із подругами, говорив, що йшла переспати з кимось. Звісно ж, це не було правдою. І що він зробив сам? Зрадив мене й набрехав. Брехня поставила фінальну крапку в цих стосунках для мене", – зазначила Брик.

Брехня, приниження і зради – не єдине, що вчиняв ексбойфренд моделі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через пандемію рівень домашнього насильства виріс майже вдвічі - генпрокурор

"Ще він піднімав на мене руку. А в Instagram розповідає, що в нього принцип – ніколи не бити дівчат. Я зуміла вийти з цих стосунків, і хочу звернутися до всіх жінок, які страждають від домашнього насильства: не мовчіть. Звертайтеся за підтримкою, якщо у вашій родині є психологічне або фізичне насильство", – підсумувала учасниця.

Уряд Канади профінансує новий проєкт України на $7 млн. Проєкт реалізовують для допомоги 30 українським громадам у запобіганні та відповіді на сексуальне й гендерно обумовлене насильство, заявила посол Канади в Україні Лариса Галадза у виступі на відкритті виставки "Річ у тім…", передає "Укрінформ". Захід присвячений проблемі домашнього насильства.

Зараз ви читаєте новину «Учасниця модельного реаліті була жертвою домашнього насильства протягом 3 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі