Ексклюзиви
четвер, 23 січня 2020 09:11

Учасниця "Голосу країни-2020" через порушення кордону України спричинила скандал на шоу

Учасниця шоу "Голос країни-10" Василина Старшова, яка була вокалісткою в російській групі "Ленінград", потрапила в базу сайту "Миротворець". Підопічну Дана Балана на популярному конкурсі звинувачують у незаконному відвідуванні окупованого Криму в серпні 2016 року.

Артистка пройшла до наступного етапу "Голосу", пише РБК-Україна.

На сайті "Миротворець" йдеться, що Старшова - порушниця державного кордону України - зараз у Києві. Про її місцезнаходження знають організатори конкурсу.

"Вона в серпні 2016 року для участі у фестивалі "Золота балка" в місті Балаклава незаконно проникла в захоплений російськими окупантами український Крим", - йдеться в повідомленні.

На "Миротворці" з'явився "профіль" Старшової, в якому розміщене посилання на відео участі російської артистки у фестивалі в Балаклаві разом зі співаком Сергієм Шнуровим та групою "Ленінград".

Автор: скрін psb4ukr.org
  Учасниця шоу "Голос країни-10" Василина Старшова, яка була вокалісткою в російській групі "Ленінград", потрапила в базу сайту "Миротворець"
Учасниця шоу "Голос країни-10" Василина Старшова, яка була вокалісткою в російській групі "Ленінград", потрапила в базу сайту "Миротворець"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розпочався 10-й сезон "Голосу країни": найяскравіші моменти першого ефіру

На шоу "Голос країни-10" Старшова запам'яталася яскравим виступом і до неї повернулися чотири тренерські крісла.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

РЕБЯТАААА!!! 🔥🔥🔥🔥🔥 Я ТАК СЧАСТЛИВА!!! БЛАГОДАРЮ ВАС ВСЕХ ЗА ТАКУЮ ОГРОМНУЮ И ДИКУЮ ПОДДЕРЖКУ!❤️ За вашу любовь и ваши эмоции! Это так ценно для меня! 🙏🏽✨💋 Хочу чтобы @avrillavigne это заценила и прошу вас отметить ее под видео, попросить сделать тоже самое вашего лучшего друга!💕 Если ВЗРЫВАТЬ, то по полной!😈 То ли ещё будет, 😉 РОК ЖИВ!!! 🤘🏽🤘🏽🤘🏽 ПРОСЫПАЙТЕСЬ! 🦊🐾🔥 #vasilisalive #thevoiceukraine #thevoicecasting #thevoiceblindauditions #avrillavigne #complicated #avrillavignecover #cover #goloskrainy #goloskrainy_official #sayvasilisa #vasilisastarshova #ukraine #punksnotdead #rock

Публикация от ⚡️VASILISA⚡️ (@vasilisastarshova)

До Держприкордонслужби та організаторів шоу "Голос країни" звернувся центр "Миротворець". Причиною звернення стала одна з учасниць шоу, громадянка РФ Василина Старшова, пише НВ. Раніше вона незаконно відвідувала окупований Росією Крим, порушивши тим самим українське законодавство.

Зараз ви читаєте новину «Учасниця "Голосу країни-2020" через порушення кордону України спричинила скандал на шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути