четвер, 01 квітня 2010 10:25

У Софії Ротару подруга вкрала півмільйона євро (ФОТО)

 

Подруга Софії Ротару, яка за сумісництвом протягом 10 років була директором співачки, обікрала її на 500 тисяч євро.

Директора Софії Ротару судитимуть за шахрайство. Ольга Коняхіна відповість перед судом за гроші, отримані нею в 2008 році від концертних агентств, в якості передоплати за незаплановані концерти співачки. Софія Михайлівна навіть не знала, що у неї стоять в графіку 2009 року гастролі, за які їй, виявляється, вже заплатили гроші. Викривши директора в шахрайстві і привласненні грошей, Ротару звільнила Коняхіну і написала на неї заяву в міліцію.

Ольга Коняхіна 10 років була концертним директором Ротару. Вона вела всі фінансові справи Софії Михайлівни. Жінка отримала завдаток за тур по Сибіру, що нещодавно пройшов у співачки. Після туру з"ясувалося, що частина завдатку за виступи кудись пропала.

Ольга Коняхіна розповіла Ротару жалісливу історію, як стала жертвою шахраїв, ніби то ці сотні тисяч доларів вкрали. Але, на її нещастя, Алла Пугачова, дізнавшись про цю історію, викрила директора Ротару, сказавши, що особисто бачила, як Коняхіна марнотратить великі суми грошей в казино. Софія Михайлівна негайно звільнила Ольгу.

Співачка важко переживала зраду близької подруги. Адже з Коняхіною Ротару не тільки працювала, але і багато років ділилася своїм жалем і радощами.

"Вона відповість за свої діяння перед законом! Зради я не пробачу!" - сказала Софія Ротару.

Нещодавно Ользі Коняхіній було пред"явлено офіційне звинувачення за ст. 159 ч. 3 "шахрайство в особливо великих розмірах". Відомо, що за час, поки йшло розслідування, Коняхіна розпродала все майно.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «У Софії Ротару подруга вкрала півмільйона євро (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі