пʼятниця, 10 грудня 2010 16:14

У пригніченого Кіркорова не знайшли психічних відхилень

У пригніченого Кіркорова не  знайшли психічних відхилень

Співак Філіп Кіркоров, пройшовши обстеження в одній з клінік Тель-Авіва, повернувся до Москви. Психічних відхилень у співака не виявлено, повідомила РИА Новости його прес-секретар Ольга Алексєєва.

До Ізраїлю Кіркоров відправився після того, як режисер Марина Яблокова звинуватила його в побитті. Сам співак стверджував, що двічі на рік страждає від нападів безпам'ятності і потребує лікування.

В той же час Алексєєва заявила, що "ні про які психічні відхилення не може бути й мови". Проте, за словами прес-секретаря, співак почувається як і раніше пригнічено і дуже засмучений всією цією ситуацією.

Про конфлікт між Кіркоровим і Яблоковою стало відомо на початку грудня після того, як режисер звернулася в міліцію із заявою про побої. Пізніше співак зізнався, що конфлікт мав місце і вибачився перед Яблоковою.

"Двічі на рік у мене трапляються серйозні напади, унаслідок яких я нічого не пам'ятаю і не розумію, що роблю. Я сам в шоці від цього. І лише тепер розумію, що мені потрібно серйозно лікуватися", - заявив співак.

Проте, вона подала на нього до суду.

Зараз ви читаєте новину «У пригніченого Кіркорова не знайшли психічних відхилень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі