вівторок, 10 червня 2008 07:31

У пресу просочилися скандальні знімки Емі Уайнхаус (ФОТО)
6

Британська фрік-діва знову опинилася в центрі грандіозного скандалу, забувши про всякий сором і політкоректність.

Емі Уайнхаус шокує громадськість: один з друзів співачки приніс в редакцію британського видання NewsOfTheWorld шокуючі відеозаписи! Автором побутового трешу, знятого на цифрову мильницю, виявився чоловік Емі Блейк, який зараз відбуває термін у в"язниці.

У травні минулого року під час брутальної домашньої вечірки Блейк зняв на відео фрік-діву в компанії її подруги. Дівчата співали перероблену на свій лад дитячу пісеньку, всіляко ображаючи представників чорної і жовтої раси, а також геїв і лесбіянок. Всюди були розкидані наркотики, включаючи пігулки екстазі і кокаїн. Ранок після нарко-вечірки Блейк теж зобразив: спляча красуня Емі - видовище не для людей зі слабкими нервами.

У редакції NewsOfTheWorld опинилися також фотографії з інтимного архіву Емі і Блейка: парочка пристрасно цілується і вживає наркотики. Ходять чутки, що скоро видання опублікує відеозаписи подружжя, яке займається сексом під впливом усіляких стимуляторів, повідомляє Сутки.

Зараз ви читаєте новину «У пресу просочилися скандальні знімки Емі Уайнхаус (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі