субота, 26 квітня 2008 17:12

У Парижі відкрилася виставка картин Піта Догерті, написаних кров"ю (ФОТО)

29-річний рок-музикант Піт Догерті не зміг бути присутнім вчора в паризькій галереї Chappe Gallery на відкритті виставки своїх власних робіт. Річ у тому, що відомий наркоман зараз знаходиться у в"язниці Wormwood Scrubs під Лондоном.

Тим часом в Парижі було виставлено 30 картин, які Догерті написав як своєю кров"ю, так і традиційними засобами - олівцями і кистями. Вважати їх витворами мистецтва чи ні - кожен вирішить для себе сам.

На деяких ілюстраціях зображена колишня подружка Догерті - Кейт Мосс. На одній вона гола до пояса лежить на дивані, на іншій нібито зображено її обличчя. Малюнки Догерті супроводжував зверненими до Мосс фразами типу "гармонійна в любові", "муза і натхнення моєї душі", "о, божественна пані" і "як страждаю я".

Можливо, Догерті сподівається, що хтось купить його твори на виставці, яка продовжиться до 11 травня. Самому рокерові потрапити на неї не судилося, на початку квітня він сів у в"язницю на 14-тижневий термін за порушення режиму умовного звільнення. У минулому жовтні суд засудив його до чотирьох місяців умовно за зберігання кокаїну, героїну, кетаміну і марихуани і зобов"язав регулярно здавати тести на наркотики. Проте Догерті постійно грубо порушував розпорядження суду, повідомляє factnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Парижі відкрилася виставка картин Піта Догерті, написаних кров"ю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі