середа, 07 жовтня 2015 19:17

У мережі з'явились фото зі зйомок нової частини фільму про Бріджит Джонс
18

Почалися зйомки чергового фільму франшизи "Бріджит Джонс". Пару днів тому кіностудія надала перший постер мелодрами, сьогодні папараці публікує фотографії перших сцен.

Зйомки "Дитина Бріджит Джонс" відбуваються в Англії. У вівторок знімальна група фільму була помічена в лондонському Greenwich Park. У центрі уваги фотографів була, звичайно ж, виконавиця головної ролі, актриса Рене Зеллвегер. Судячи з кадрів, головна героїня продовжує віддавати перевагу зручному, ніж красивому: на фото ми бачимо Бріджит в простому сірому пальті і гумових чоботях. Компанію Зеллвегер на знімальному майданчику склала Саллі Філіпс, яка, судячи з усього, грає подругу Джонс.

Нагадаємо, сюжет "Дитина Бріджит Джонс" буде будуватися не на книгах письменниці Хелен Філдінг (як два попередні фільми), а на журнальних колонках, які вона написала вісім років тому. У фільмі глядачі побачать п'ятидесятирічну Бріджит Джонс, яка намагається поєднувати роботу журналіста у виданні Sit Up Britain і турботу про двох дітей. Дата виходу фільму ще не визначена.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явились фото зі зйомок нової частини фільму про Бріджит Джонс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі