четвер, 21 лютого 2013 12:39

"У мене немає цілей стати президентом. Це не жіноча робота" - дочка Михайла Добкіна

"У мене немає цілей стати президентом. Це не жіноча робота" - дочка Михайла Добкіна
Дівчина планує піти працювати в Облдержадміністрацію Фото: JetSetter.ua

19-річна дочка голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна Алла навчається на факультеті політичної соціології. Про це дівчина розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

Між тим, Алла не планує займати місце свого батька на посаді губернатора.

"Я звичайно такі рівні ще не запланувала. Немає такої мети. Є мета жити, отримувати задоволення від життя в плані своєї роботи, бути щасливою, мати гарну сім'ю. У мене немає цілей стати президентом або кимось ще. Я вважаю, це не сильно жіноча робота", - підкреслила студентка.

За словами Алли Добкіної, вона планує працювати у свого батька.

ФОТОРЕПОРТАЖ: На балу у Кернеса і Добкіна їли гамбургери і танцювали до упаду

"Я планую з третього курсу піти до тата в Обладміністрацію. Ким-небудь. Я не знаю ще ким. Я хочу сама набратися досвіду, пройти всю цю школу. Сенс прийти на готове місце і сидіти просто керувати? Мені в першу чергу завжди не подобалося, коли мене вважали дочкою свого тата. Я не вважаю, що в якомусь плані я погана людина і мене можна вважати тільки дочкою губернатора", - зазначила дівчина.

Зараз ви читаєте новину «"У мене немає цілей стати президентом. Це не жіноча робота" - дочка Михайла Добкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі