вівторок, 02 листопада 2010 11:00

У Лілі Аллен стався другий викидень

У Лілі Аллен стався другий викидень

Британська співачка Лілі Аллен втратила другу дитину. На шостому місяці вагітності у неї стався викидень.

25-річна артистка була шалено щаслива, коли дізналася, що вагітна. Її друзі дуже переживають, як вона оговтається від такого потрясіння.

Зірку доставили в лікарню на машині швидкої допомоги, після того, як в суботу вона відчула сильні болі в животі. Поки лікарі намагалися зробити все можливе, щоб зберегти вагітність, зірка попросила своїх прихильників на сторінці в Twitter "трішки помолитися". Але врятувати дитину співачки, у якої два роки тому вже був перший викидень на терміні чотирьох місяців, не вдалося. Лілі Аллен та її бойфренд 34-річний Сем Купер чекали на хлопчика.

"Це величезний удар для Лілі і Сема, - сказав друг пари таблоїду Daily Mail. - Три місяці все було добре, у лікарів нічого не викликало побоювань. Лілі, звісно, нервувала після першої невдалої вагітності. Вона мріяла стати мамою і готова була з кожним поділитися своєю радістю. Те, що сталось, справжній удар для них. Важко сказати, коли Лілі зможе оговтатись від горя".

З Семом артистка почала зустрічатися з липня минулого року і називає його коханням всього свого життя. Вони офіційно попросили пресу дати спокій їм на якийсь час, оскільки переживають "надзвичайно важкий час".

Це другий за рахунком викидень, що стався у нещасної співачки. Вперше Аллен втратила дитину в 2008 році. В той момент вона зустрічалася з музикантом Едом Сімонсом.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «У Лілі Аллен стався другий викидень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі