четвер, 06 вересня 2018 13:07

У гумових рукавицях і костюмі: Винник підкорив новим кліпом та образом

У гумових рукавицях і костюмі: Винник підкорив новим кліпом та образом
Стилістика відео витримана переважно в жовтих, червоних, чорних і білих тонах. Таким чином основна увага концентрується на емоціях Олега. ФОТО: YouTube

Співак Олег Винник представив новий кліп на пісню "Ти в курсі". У відео артист постає у 6 різних "луках", прототипами яких стали видатні особистості.

"Ти в курсі" - жива, мелодійна пісня, яку дуже добре сприймають люди на концертах в моєму стадіонному турі з однойменною назвою. Легка, танцювальна. Тому ми вирішили, що й відео на цей трек має бути лайтовим", - прокоментував ідею ролика Винник на офіційній сторінці у Facebook.

У коментарях до відео в соцмережах думки користувачів розділилися. Одні в захваті - "бризкає любов'ю та поцілунками (пелюстками троянд)", "нічого зайвого, тільки наш улюблений, неперевершений, фантастичний артист", "образи дуже до лиця". Водночас дехто розкритикував кліп, мовляв, Олег здатен на більше і відео "ні про що".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повелитель вовчиць пограв м'язами на фоні старовинної фортеці

У 2 амплуа - принца та рок-музиканта - Винник з'явився у кліпі на трек "Дай мені помріяти". Ця пісня стала саундтреком до мультфільму "Зачарований принц", де співак озвучує головного героя.

Зараз ви читаєте новину «У гумових рукавицях і костюмі: Винник підкорив новим кліпом та образом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі