четвер, 17 квітня 2008 09:53

У Еді Мерфі новий роман з офіціанткою (ФОТО)

Схоже, Еді Мерфі швидко знайшов заміну своїй колишній подрузі, продюсерові Трейсі Едмондс. З березня місяця голлівудський актор таємно зустрічається з офіціанткою Ларою Лару, сестрою актриси серіалу CSI: Miami Єви Лару.

Лара працює в ресторані Sushiya на бульварі Сансет в Лос-Анджелесі. За словами близького до Мерфі джерела, він вже розповідає своїм друзям, що закохався. Лара, яка іноді працює моделлю і зовні дуже схожа на колишню дружину Мерфі - Ніколь - признається: "Так, я знайома з Еді. Він чудовий хлопець. Я поважаю його, а він поважає мене".

Обізнане джерело розповідає, що Еді і Лара познайомилися під час боулінгу. Свої відносини вони не афішують. У них день народження в один день - 3 квітня, тільки Мерфі зараз 47 років, а Ларі - 25. "Він практично щодня посилає Скрині величезні букети квітів і веде розмови про те, щоб почати жити з нею разом", - говорить джерело.

В середині січня Еді Мерфі і його колишня подруга Трейсі Едмондс несподівано виступили із заявою про те, що розлучаються. До цього під Новий рік вони неофіційно зв"язали себе узами шлюбу в ході екзотичної церемонії на одному з островів у французькій Полінезії недалеко від Бора Бори. Пара потім планувала провести одруження на території США, проте Трейсі раптом відмовилася, заявивши, що Мерфі почав її лякати, пише журнал Intouch.

Зараз ви читаєте новину «У Еді Мерфі новий роман з офіціанткою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі