середа, 27 серпня 2008 08:45

У Діми Білана вимагають 10 мільйонів

Колишній чоловік продюсера Діми Білана Яни Рудковської знову шукає правду в суді. Цього разу Віктор Батурін має намір отримати зі співака майже 10 мільйонів рублів за користування московською квартирою.

Бізнесмен подав позов про стягнення семи мільйонів 271 тисячі 561 рубля 51 копійки необґрунтованого збагачення і зажадав виплати відсотків за користування чужими коштами - ще два мільйони 379 тисяч 618 рублів 52 копійки.

- Єдине, що мене цікавить, так це те, щоб він швидше звільнив квартиру, - говорить Віктор Батурін. - У Білана на житлову площу немає ніяких прав - квартира оформлена на мене. Сам Білан досі прописаний в Кабардино-Балкарії. До речі, співак все ще належить моєму "Російському культурному фонду", так само як і велика частина його репертуару, яким він не має права користуватися без законних відрахувань до фонду. Фактично Білан займається незаконним підприємництвом і не платить необхідні податки і виплати. Якщо він продовжуватиме в тому ж дусі, доведеться його поставити в такі умови, що йому все ж таки доведеться зізнатися в шахрайстві.

Сам Діма Білан та його юристи про затіяну Віктором Батуріним тяганину поки нічого не знають.

- Звичайно, до нас доходила інформація про те, що Батурін хоче стягнути з Діми якісь кошти, проте поки що ніяких офіційних судових документів ми не отримували, - сказав юрист співака Дмитро Жарков. - У будь-якому випадку будь-що коментувати ще рано.

До 10 мільйонів, що вимагає від Білана Батурін, можуть додатися ще п"ять мільйонів рублів. Саме таку суму вимагає від співака компанія "Союзконцерт" за порушення виняткових авторських прав.

А сам Білан за підсумками останніх років міг би сміливо очолити рейтинг найбільш переслідуваних в суді зірок. Судові розгляди, що почалися незабаром після смерті продюсера артиста Юрія Айзеншпіса, тягнуться досі, а конфлікт з колишнім чоловіком продюсера може спричинити все нові тяганини, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «У Діми Білана вимагають 10 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі