четвер, 15 травня 2008 14:45

У Баскова роман з дочкою Монтсеррат Кабальє

У Баскова роман з дочкою Монтсеррат Кабальє
Співака Миколу Баскова, що отримав нещодавно офіційне розлучення, підозрюють в тому, що у нього новий роман - з дочкою оперної дівиМонтсеррат Кабальє - Монтсеррат Марті. Причому Монсита, як називають дівчину близькі, не так давно також розлучилася з чоловіком, іспанським бізнесменом на ім"я Карлос.

Басков не заперечує своїєї симпатії до дівчини, але не уточнює, наскільки вони близькі. Раніше співак говорив, що вони з Монситою "дивляться в один бік, та і думають майже однаково, тільки на різних мовах".

31-річний Басков і 25-річна Світлана Шпігель прожили в шлюбі сім років. Їхньому синові Броніславу нещодавно виповнилися два роки. Про те, що його шлюб розірваний, Миколі, що знаходився в той момент в Німеччині, повідомили по телефону.

Мабуть, Басков вирішив відзначити ця подія разом з Монситою. Спочатку вони довго бродили вулицями Кельна, після чого усамітнилися в невеликому ресторанчику.

Як пише газета "Життя", Монсита для Миколи не просто близький друг, але ще і його талісман. Кожен виступ російського тенора, на якому присутня ця красива брюнетка, проходить з неймовірним успіхом.

"Я зараз, як то кажуть, в панцирі. І все залежить від того, чи вийде у когось витягнути мене звідти, - сказав таблоїду Басков про свій нинішній стан. - Поки я хочу просто насолоджуватися життям".

Зараз ви читаєте новину «У Баскова роман з дочкою Монтсеррат Кабальє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі