середа, 12 серпня 2009 19:52

У Анджеліни Джолі з"явилися нові тату (ФОТО)
7

У Лос-Анджелесі пройшла прем"єра фільму Квентіна Тарантіно "Безславні виродки", наяку приїхав не тільки головна зірка картини Бред Пітт, але і його цивільна дружина Анджеліна Джолі.

Пара вперше з"явилася разом на публіці з моменту проходу по червоній доріжці в Каннах в травні цього року. Критики відзначили, що актор як завжди красивий, мужній, навіть брутальний, а сивина в бороді тільки додає йому шарму.

На тлі сильного загорілого супутника Анджеліна навпроти виглядала надмірно змарнілою і блідою, що цілком можна зрозуміти. Поки її чоловік колесив по світу з прем"єрою фільму, сама вона сиділа удома з шістьма дітьми у віці від одного до восьми років.

Плюс, судячи з чуток, проблеми у стосунках цієї пари все наростають. Про це свідчить те, що Бред живе в Беверлі-Хіллз окремо від сім"ї, знявши власний будинок з двома спальнями.

А, за словами друзів Пітта, нещодавно Джолі влаштувала йому тригодинний скандал в саду за побачення з колишньою подругою - актрисою Катею фон Гарньер в Німеччині: кричала на повний голос про "зрадника підступного" і навіть ударила його кулаком в груди.

Проте які б бурі не проносилися над зоряними головами, справжній профі завжди тримає себе в руках. 45-річний Бред зразково роздавав автографи, а 34-річна Анджеліна в приголомшливій чорній шкіряній міні-сукні радісно демонструвала нові татуювання на руках - орнаменти, що обрамили її колишні наколки, повідомляє Экспресс газета Online.

Зараз ви читаєте новину «У Анджеліни Джолі з"явилися нові тату (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі