середа, 18 квітня 2007 15:37

Тюремний лікар "погорів" на хабарі в $2000

Дніпропетровська обласна прокуратура пред"явила звинувачення начальникові відділу медичного обслуговування і контролю за санітарно-епідеміологічним станом державного департаменту виконання покарань в області за фактом отримання хабара у розмірі 2 тис. доларів США.

Як повідомила прес-служба прокуратури, цю суму начальник відділу отримав у вигляді хабара за вирішення питання про оформлення 2-ої групи одному із засуджених, який відбуває покарання за замах на вбивство.

Оформлення інвалідності потрібне було засудженому нібито для пом"якшення режиму його утримання, тобто переведення його в спеціалізовану лікарню, а далі - дострокового звільнення.

Начальник відділу був затриманий на місці злочину 11 квітня і того ж дня відносно нього було збуджено кримінальну справу.

Отримання хабара посадовцем (ч. 2 ст. 368) тягне за собою позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права працювати на відповідальних посадах або займатися відповідною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна. Слідство у справі продовжується, пише "Острів".
Зараз ви читаєте новину «Тюремний лікар "погорів" на хабарі в $2000». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі