середа, 09 квітня 2014 12:29

Торік Потап заробив два мільйони гривень
5

Фото: надані продюсерським центром Потапа "MOZGI Entertainment"

Продюсер та співак Потап торік заробив 2 млн, 30 тис грн. З цієї суми він сплатив 343 тис 547 грн податків. Такі дані Потап привів у декларації про свої доходи, яку здав до податкової інспекції Дніпровського району столиці. Декларацію артист здає вже четвертий рік поспіль.

"Колись давно думка про прихід до податкової служби викликала неоднозначні почуття, то зараз для мене це справжнє свято. Я вийшов з податкової з відчуттям радості і полегшення. На сьогоднішній день податкова змінилася: тепер є "Центр обслуговування платників", де кожен з легкістю проходить всі процедури здачі податків. Для того, щоб побудувати нову державу, кожен зобов'язаний почати з себе. І я як публічна людина вважаю, що повинен відкрито здавати декларацію про свої доходи і не приховувати від громадян своєї країни цю інформацію. Своїм прикладом хочу показати не тільки всім музикантам, а й політикам, публічним людям і взагалі всім громадянам України, що ми рівні перед законом. Тільки коли абсолютно кожен українець почне декларувати свої доходи незалежно від одержуваної суми, ми зможемо заповнити казну України і побудувати новий економічний простір країни. Навіть якщо це станеться не відразу, а відбуватиметься поступово, ми неодмінно відчуємо, як розцвітає наша країна", - наголосив Потап.

Нагадаємо, що гонорари "Потапа і Насті", за даними столичних івент-агенств, в середньому складають від $15 до 40 тис. За корпоратив в новорічну ніч доведеться заплатити близько $60 тис.

Зараз ви читаєте новину «Торік Потап заробив два мільйони гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі