четвер, 26 березня 2020 14:09

Топові діджеї влаштовують для українців клубну вечірку онлайн

Топові діджеї влаштовують для українців клубну вечірку онлайн
aristocrats.fm Клубна онлайн-вечірка: для українців влаштовують найгаласливішу гулянку, не виходячи з дому

27 березня відбудеться друга вечірка від Радіо Аристократи в колаборації з DJBuro. Новими учасниками вечірки стануть: Jean Gritsfeldt, Katro Zauber, Vlad Fisun та Captain Morgan.

Після великого резонансу, який виник минулого тижня під час першої вечірки, організатори Online Party вирішили не зупинятися і продовжувати радувати глядачів далі на регулярній основі. Запис з попередньої вечірки можна подивитися на офіційному YouTube каналі Радіо Аристократи.

"Кажуть мити руки, залишатися вдома. Ми хочемо додати - лишайтеся в гарному гуморі! Це важливо для якості життя. Страх не лікує, здоровий глузд - так. Радіо Аристократи та DJBuro знаються на музиці, вечірках і створені класної атмосфери. Докладаючи чималих зусиль, аби дотриматися засобів безпеки у час карантину, ми, проте, не можемо припинити робити свою роботу - тримати в гарному настрої наших друзів і фоловерів. Тому давайте до нас на п'ятничні вечірки. Діджеї у нас, вечірка - у вас вдома", - поділилася співзасновниця радіо Валерія Чачібая.

Лайн-ап нової вечірки не менш насичений і цікавий:

Jean Gritsfeldt - відомий дизайнер, ментор і телеведучий. Але крім цього, він уже багато років підриває танцполи найгаласливіших світських заходів і має відмінний музичний смак.

Katro Zauber - дівчина меломан, за плечима якої понад десять років кар'єри діджея. Під її сети танцювали в Парижі, Амстердамі, Баку, Тель-Авіві, Нью-Йорку та Маямі. Будь-то бар, пляж, фестиваль або світський раут - вона завжди знає як створити правильний настрій.

Vlad Fisun - діджей міжнародного класу, цінувач великих фестивальних майданчиків і камерних свят, фанат пластинок і фігурант музичних новинних стрічок. Він виступає у клубах різного профілю, препаті-барах, на арт-івентах, світських заходах і фестивалях. У своїй колекції має понад 5 тисяч платівок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У піжамах, халатах та спортивках: чим українські селебріті займаються на карантині

Зараз планується ще кілька таких вечірок. Всі найсвіжіші анонси можна дізнатися на офіційному сайті, або на фейсбук сторінці радіо.

Вхід на вечірку вільний.

Адреса: https://aristocrats.fm/video/

FB: https://www.facebook.com/events/2315009262125317/

Початок: 18:00.

В першу п'ятницю глобального карантину пройшла грандіозна онлайн-вечірка.

Клубну гулянку проводило Радіо Аристократи. Діджейський пульт в цей вечір займала DJ Nastia українська дівчина-діджей, яка найбільше гастролює.

Головна мета вечірки — закликати всіх залишатися вдома, але при цьому не відмовляти собі у справжньому святі.

Зараз ви читаєте новину «Топові діджеї влаштовують для українців клубну вечірку онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі