середа, 11 червня 2008 10:42

ТОП-10 найперспективніших зоряних дітей (ФОТО)
10

Традиція акторських династій для Голлівуду не нова. І, цілком імовірно, що діти сьогоднішніх знаменитостей, які успадкували "талановиті" гени батьків, свого часу теж стануть мега-зірками сцени і екрану. Впливове американське видання "The Forbes" опублікувало рейтинг найбільш перспективної з погляду акторської кар"єри голлівудської дітвори.

Перше місце рейтингу - сумісний "проект" Анджеліни Джолі і Бреда Піта - Шило Джолі-Пітт.

Друга позиція - син і дочка Уілла Сміта Джейден і Уіллоу.

На третій позиції - 13-річний прийомний син Тома Круза і Ніколь Кідман Коннор Круз. На сьогоднішній день Коннор працює над першою великою роллю.

Четверте місце за дочкою Демі Мур і Брюса Уілліса - Румер. Румер дебютувала на екрані в 7 років, і зараз, в 19, має намір продовжувати свою акторську кар"єру.

На п"ятій позиції знаходиться 11 літня дочка Джуда Лава і Седі Фрост - Раферті Лав.

Шоста позиція - за дочкою Меріл Стріп Мемі Гаммер.

Сьоме місце в рейтингу займає Колін Хенкс - син тому Хенкса і Саманти Люіс.

Восьма позиція за дочкою Еріка Робертса і племінницею Джулії Робертс - Емою.

На дев"ятому місці - дочка співака Біллі Рея Сайруса - Майлі Сайрус. Дівчина вже встигла засвітитися як актриса і співачка в проектах "Disney".

На десятій позиції рейтингу - Моде і Айріс Апатов - дочки продюсера і режисера Джада Апатов і актриси Леслі Манн. Дівчатка вже дебютували в кіно і планують продовжувати в тому ж дусі.

Фото "The Forbes"

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 найперспективніших зоряних дітей (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі