пʼятниця, 03 грудня 2010 13:45

Тоні Брекстон ніхто не запрошує заміж

Тоні Брекстон ніхто не запрошує заміж

Співачка Тоні Брекстон, яка 12 грудня приїде з концертом в Києв, розповіла про своїх дітей, особисте життя і нагороди, якими вона пишається.

" Мій молодший син, Дизель, хворий на аутизм - але він на дошці пошани у своїй школі. А старший син, Денім, вчиться дуже добре - він ходить в одну з кращих шкіл штату Джорджія. І я дуже пишаюся обома", - розповіла Тоні.

За словами співачки, вона дотримується тих цінностей, які її батьки вклали у неї і її сестер, але намагається бути не настільки суровою зі своїми дітьми.

"Наприклад, нам не дозволялося слухати світську музику, дивитися телевізор, фарбувати лаком нігті, тому що це вважалося язичництвом. Я хочу, щоб два моїх сина були відкриті всьому", - сказала співачка.

Брекстон мріє знову закохатися і вийти заміж.

"Хотіла б ... Але ніхто не запрошує! А чому, не знаю. Може, мені потрібно заходити на сайти для онлайн-знайомств ... Жартую, звичайно!", - сказала співачка.

Брекстон також розповіла, що її чисельні нагороди зберігаються у залі будинку в Атланті, а найбільше вона пишається "Греммі" в номінації "Найкращий новий співак".

Нагадаємо, нещодавно співачка зізналася в тому, що хвора на аутоіммунне захворювання - вовчак.

kp.ua

Зараз ви читаєте новину «Тоні Брекстон ніхто не запрошує заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі