четвер, 10 квітня 2014 12:33

Том Круз погладшав після розставання з Кеті Холмс

Автор: mygazeta.com
 

Актор Том Круз шокував своїх колег на заході в Лондоні. Зірка погладшав на цілих 10 кг.

"Він виглядав дивно, ніби він надів жирну маску на своє обличчя", - розповідають очевидці. Подейкують, що 51-річний актор досі не може оговтатися після розлучення з Кеті Холмс в 2012 році, і він все ще намагається хоч якось впоратися з душевним болем. Можливо, він його заїдає.

"Том Круз може все ще залишатися "Кращим стрільцем", але з тих пір, як його кинула Кеті, я чув, що він глибоко спустошений і з розбитим серцем", - коментує Ендрю Мортон, який написав біографічний бестселер про Тома Круза.

"Том був шалено в неї закоханий, і вона подарувала йому чудову доньку. Але через два роки після розлучення, він все ще мучиться, бо розуміє, що втратив Кеті. І хоча він залишається відмінним батьком для Сурі і важко працює, щоб організовувати пам'ятні подорожі з дочкою, він знає, що ніколи не зможе повернути їх сім'ю, щоб вони були разом втрьох ", - говорить Ендрю Мортон.

"Він бачить, що Кеті рухається далі по життю, і від цього йому ще болючіше. До того ж, з моменту їх розриву, у нього не було ні з ким серйозних відносин, він навіть не показує інтересу до того, щоб когось знайти. Він набрав 10 кг, і це позначилося на його зовнішньому вигляді", - розповідає біограф.

"Яка б причина набору ваги не була, Том все ще страждає за Кеті. Йому варто або спробувати налагодити з нею відносини, або рухатися далі, щоб зовсім себе не запустити", - запевнив Ендрю Мортон.

Зараз ви читаєте новину «Том Круз погладшав після розставання з Кеті Холмс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі