середа, 09 квітня 2014 13:06

Том Форд одружився з коханцем після 27 років стосунків
4

Фото: Splash News

Дизайнер Том Форд одружився зі своїм нареченим Річардом Баклі.

"Тепер ми одружені, що дуже чудово", - сказав 52-річний Том Форд під час інтерв'ю у одному з Лондонських магазинів, де дизайнер засвітив золоту обручку.

"Я знаю. це нещодавно стало законним у Великобританії і це чудово. Ми одружилися у штатах", - розповів Том Форд.

"Я втратив половину друзів у коледжі, Річард мій партнер вже 27 років і теж пройшов через складні речі у житті", - додав дизайнер.

Нагадаємо, пара познайомилась під час модного показу у 1986 році, і в 2012 році у них народився син.

Том Форд пригадав своє знайомство з Річардом, коли той ще був на посаді редактора Vogue Hommes.

"Я прийшов на показ і цей сивий чоловік дивився на мене своїми проникливими світло-блакитними очима, - розповів у одному з інтерв'ю Том Форд, - це мене налякало, адже я точно побачив своє майбутнє".

За словам Тома Форда це було кохання з першого погляду, коли вони зустрілися дизайнер був дуже скромним, а його партнер занадто говірким. За словами Форда пара мала лише три побачення перед тим як у них стався секс. Вони розпочали стосунки, коли ВІЛ забрав життя багатьох їхніх друзів і вони боялися ризиків. Через деякий час, коли закохані стали жити разом, Річард захворів на рак але пара подолала недугу.

"Я не міг уявити себе без Тома, щоб я робив якби з ним щось сталося?", - розповів Річард Бакли, - для мене існує тільки він".

"Річард екстраверт і я інтроверт, але якщо зустрінути нас зараз подумаєте навпаки", - розповів Том Форд.

Нещодавно у пари народився син і Том Форд розповів, як це вплинуло на нього.

"Я звик ходити вдома голим, але дитина означає, що у нас є няня, тому я не можу ходити сходами без одягу та з мискою пластівців в тарілці", - сказав дизайнер.

Зараз ви читаєте новину «Том Форд одружився з коханцем після 27 років стосунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі