пʼятниця, 27 березня 2020 05:30

"Той, хто хотів виїхати, вже виїхав". Марув не може повернутися в Україну

"Той, хто хотів виїхати, вже виїхав". Марув не може повернутися в Україну
Марув не знає, як повернутися з Москви в Київ. Фото: РБК

Українська співачка Анна Корсун, також відома як MARUV, не може повернутися до України через коронавірусний карантин.

"Я зараз дзвонила в консульство українське, щоб пояснили, як дістатися додому. І це просто найбільш неввічливе консульство, яке тільки може бути. Дівчина-операторка - просто психована ідіотка. Вдруге, коли я зателефонувала уточнити інформацію, вона просто скинула слухавку", - розповіла Корсун у Instagram.

Співачка пояснила, що не змогла виїхати з Росії раніше "з об'єктивних причин".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Maruv визнали співачкою року. У Росії

"Вони просто кажуть: "Той, хто хотів виїхати, вже виїхав". Так не робиться. Це схоже на упереджене ставлення до громадян України, які зараз перебувають у Росії", - вважає MARUV.

Про українців, які до закриття державного кордону 27 березня не встигнуть повернутися на територію України, подбають дипломати. Про це заявив президент Володимир Зеленський у відеозверненні.

Він пригадав, що 2 тижні тому закликав громадян терміново повернутися в Україну. Більшість зробили це самостійно. Понад 80 тис. українців евакуювала держава.

Зараз ви читаєте новину «"Той, хто хотів виїхати, вже виїхав". Марув не може повернутися в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі