пʼятниця, 22 травня 2020 15:10

Тіна Кароль у білосніжній сорочці на оголене тіло стала моделлю для фотошедевру

Співачка 35-річна Тіна Кароль опублікувала нове стильне фото. Хоча зірка нечасто балує фанатів професійними світлинами, а у сторі публікує, як проводить дні в заміському будинку, на знімки із нетерпінням очікують фанати.

На сторінці в Instagram співачка опублікувала неперевершене фото.

Чорно-білий знімок - справжній шедевр фотомистецтва. Тіна, вдягнена в білу сорочку на голе тіло, однією рукою чуттєво торкається шиї, а іншу опустила. Жінка спрямувала погляд убік, напіврозтуливши вуста. Композицію світлини зміщено вбік, що ще більше акцентує увагу на природності і красі співачки.

Фани прийшли у захват від фото.

"О Боже! Що ви робите, жінко, з моєї психікою?", "Телефонуйте пожежним - я палаю!", "Уф, як гаряче і дуже красиво", "Шикарна", "Красива шалено", "Аж спекотно стало", - написали фоловери зірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підписники Тіни Кароль зраділи новому стильному фото й потонули в очах співачки

Світлину зняла фотографиня Ганна Гончарова.

Автор: instagram.com/tina_karol/
  Тіна, одягнена у білу сорочку, на голе тіло, однією рукоє чуттєво торкається до шиї, а іншу опустила до низу
Тіна, одягнена у білу сорочку, на голе тіло, однією рукоє чуттєво торкається до шиї, а іншу опустила до низу

26 квітня у суперфіналі шоу "Голос країни-10" переміг учасник із команди Тіни Кароль 18-річний Роман Сасанчин. 2015 року саме він був переможцем "Голос. Діти" - теж у її команді. Уперше в історії українського телебачення шоу такого масштабу відбулося в діджитал-форматі. Для карантинного випуску тренери все одно вбралися дуже стильно. Особливо вразив образ Тіни Кароль, яка ретельно підготувалася до прямого ефіру. Одягла розкішну вечірню сукню від британського бренду David Koma. Чорна довга сукня підкреслила зону декольте. Прикрашена блискучими вставками-шлейками, така сукня на одному з сайтів-ритейлерів коштує $1910.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль у білосніжній сорочці на оголене тіло стала моделлю для фотошедевру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі