неділя, 30 жовтня 2016 17:27

Тіна Кароль прокоментувала своє відверте декольте

Тіна Кароль прокоментувала своє відверте декольте

Співачка Тіна Кароль була помічена на одному зі світських заходів у вбранні з відвертим декольте. Чому обрала сексуальний образ розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я готуюсь бути тренером дорослого "Голосу". По-друге, я собі можу це дозволити: у мене все натуральне і вже прийшов той час, що вже хочеться побачити і мені себе, Тіна не сумною, більш веселою, розкутою, з енергією жінки, дівчини", - говорить Тіна.

Співачка не відкидає можливість своєї появи у відвертому образі на обкладинці чоловічого видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль поділилась рецептом схуднення

"Якщо це красиво, інтимне будь-яке фото може бути гарним, якщо в певних межах, у мене все нормально з рамками", - каже зірка.

Тіна Кароль відправила сина Вєню навчатися у лондонську школу.

"Всі крутили коло скроні, "чи я зійшла з розуму?". Всупереч батькам і всім я зробила це і ми щасливі. Він одразу пішов у другий клас і зараз він в третьому. Він за рік зміг не тільки вписатися в колектив, там не має наших діток: ні українських, ніяких росіян, слов'ян, свідомо обрала таку школу. Інколи ми розлучаємося і зараз я живу на дві країни", - говорить Тіна Кароль.

"Він моя мотивація на сьогоднішній день. У нас такі талановиті артисти, чому вони не співали англійською, наприклад. Якщо ми досягли успіху тут, ми можемо досягти успіху десь далі", - говорить співачка.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль прокоментувала своє відверте декольте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі