пʼятниця, 12 грудня 2008 16:17

Тіна Кароль після декретної відпустки змінила імідж (ФОТО)
5

На конкурс "Міс Київ", який пройшов в одному зі столичних концерт-холлів, зібралася добра половина українського бомонду. Причому, багато хто з гостей прийшов подивитися не тільки на 24 красуні міста, і навіть не стільки поспілкуватися один з одним на вечорі, організованому Сім"єю ресторанів "Козирна карта", скільки подивитися на гостю вечора Тіну Кароль. Співачка вперше вийшла на сцену в Україні після того, як народила сина Веніаміна. Щоправда, декрет у артистки закінчився два дні тому - коли вони з чоловіком-продюсером Євгенієм Огіром полетіли до Москви, аби артистка виступила на корпоративах. Звідти вони і повернулися до Києва 10 грудня.

Відразу з аеропорту Тіна та Євгеній поспішили в свій новий заміський будинок, де на них чекав малюк Вєнєчка. Як вже писала "Сегодня", няню подружжя знайшло напередодні, з нею, кваліфікованим фахівцем з догляду за немовлятами, і залишили сина під наглядом бабусь. Але з малюком молодим батькам вдалося побути недовго: Тіні потрібно було їхати на телеканал "Інтер", на зйомки програми "Позаочі", а відразу після зйомок вона приїхала на конкурс.

На сцені Кароль здивувала публіку своїм оновленим іміджем: блондинка обстригла свої довгі локони до плечей. Для виступу вона вдягла білу спідницю до п"ят з чорним ременем, розріз якої раз у раз відкривав стрункі ноги в щільних чорних лосинах, а також чорній кофтині та шкіряній курточці, що ледве прикривала лопатки. Обтягуючий верх видавав, що після пологів Тіна все ж таки поправилася, але не набагато. Ледве завершивши виступ, Тіна поспішила виїхати до сина. До речі, до кінця місяця на неї чекає купа поїздок і навіть Новий рік вона зустріне не вдома. Як стало відомо "Сегодня", з чоловіком та Веніаміном, а також нянею, співачка на машині виїде 31 січня до Одеси, де в заповітну ніч виступить з концертом. Для малюка, якому на той момент виповниться півтора місяці, подружжя вже навіть купило спеціальне крісло в автомобіль - це стане його першою подорожжю. А вже в січні Тіна зніметься в новому відео на абсолютно нову пісню.
Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль після декретної відпустки змінила імідж (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі