середа, 27 квітня 2011 11:37

Тіна Кароль підстриглася "під хлопчика" через Путіна
6

Фото: Фото: з офіційного Фан-сайту Тіни Кароль

Українська співачка Тіна Кароль коротко підстриглася. З ультрамодного стрижкою "під хлопчика" артистка з'явилася на останньому прямому ефірі шоу "Майданс", ведучою якого і є.

"Якщо ви побачите нову ведучу - придивіться уважніше, це я! Сама себе не впізнаю! Волосся все коротше і коротше!", - написала 26-річна Тіна Кароль на своїй сторінці на Twitter за кілька годин до початку ефіру.

Вперше Тіна Кароль з'явилася з новою стрижкою на Новий рік - на шоу "Х-фактор" співачка виступала вже в оновленому іміджі зі стрижкою екстремального боб-каре. Тоді зміни в образі не сильно кидалися в очі - Кароль вистригла тільки потилицю, залишивши розкішні локони спереду.

З того часу, співачка постійно змінювала зачіску, повільно, але упевнено укорочуючи її все більше. У результаті співачка достриглася до "хлопчика" - тепер у Тіни Кароль дуже коротка стрижка.

Як зізналася сама артистка, її мама від таких різких змін в іміджі дочки була в шоці: "Мамі стрижка не сподобалася, а от свекруха була в захваті!"

Співачка також розкрила причину такого сміливого вчинку. Виявляється, Тіна Кароль банально проспорила: "На чистоту: підстриглася, тому що проспорила! Билася об заклад з чоловіком про володіння єдиноборствами Путіним В. В. Доводила, що займається вільною боротьбою! Друзі, Путін ніколи не займався вільною боротьбою! А виключно дзюдо і самбо!"

Співачка зізналася, що могла і зовсім розлучитися зі своїми локонами: "А суперечка була до того гарячою, що якби поруч не опинився Google - до вечора довелося б стригтися наголо!".

"От такий от гумор у нас в сім'ї! Програла легко, тому що завжди була азартною і легкою на підйом! Забула сказати: на кону з мого боку була стрижка, а з боку Огіра - довга, кучерява перука! Ходив би в ній цілий місяць! А я тепер з новою стрижкою, мені все подобається, відчуваю себе по-новому, круто! Але запевняю - коротше вже не буде!", - поділилася артистка.

Нагадаємо, що Тіна Кароль нещодавно зареєструвалася на популярних ресурсах Facebook і Twitter, куди часто викладає свіжі фото і новини.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль підстриглася "під хлопчика" через Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі