вівторок, 06 листопада 2012 13:22

Тимошенко надіслала Андрію Шевченку букет з-за ґрат

Тимошенко надіслала Андрію Шевченку букет з-за ґрат
Сам "бютівець" надіслав лідерці "Батьківщини" книжку Ліни Костенко Фото: electioninfo.org.ua

Народний депутат Андрій Шевченко не бачить великої різниці між роботою тележурналістом і політиком. Про це "бютівець" розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Це дуже адреналінова історія. Жванецький колись казав: "Стыдно, когда видно, а на телевидении видно все". От я думаю, що те саме можна сказати і про політику. Тут теж видно все, і тому ці дві професії дуже близькі", - зауважив він.

Але все ж таки, за словами Шевченка, є між ними відмінність.

"Коли ти працюєш ведучим або журналістом, всі до тебе прислухаються, хочуть бути тобі симпатичними. Як тільки ти став політиком, ти зайняв якусь позицію, і зразу в тебе з'являються опоненти, хтось, хто тебе на дух не переварює. Тому це дуже велике внутрішнє випробування", - підкреслив політик.

Крім того Шевченко поділився, що він не має доступу до Юлії Тимошенко.

"У нас вічні люди, які отримують доступ до Тимошенко. Я отримав від неї квіти на день народження. Цей букет довго стояв вдома з її фірмовою візитівочкою Юлія Тимошенко. І, чесно кажучи, це викликає дуже зворушливі, дуже двоякі враження", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для Тимошенко зібрали 470 книжок

Однак нардепу таки вдалося дещо передати Тимошенко за грати.

"Одна з речей, яку вдалось, я взяв для Юлії автограф Ліни Костенко на її новій книжці. Я дуже надіюся, що це дещо підтримає її там", - наголосив Шевченко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко надіслала Андрію Шевченку букет з-за ґрат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі