середа, 13 жовтня 2021 11:09

"Тільки не вмикай жертву" - Бабкіна в сексі-бікіні поміркувала про складнощі
5

Акторка 36-річна Сніжана Бабкіна показала спокусливу світлину. Дружина музиканта 42-річного Сергія Бабкіна також поділилася думкою про складнощі.

Зірка позувала в молочному бікіні, через тонку тканину якого просвічувалися груди. Бабкіна на знімку в Instagram спокусливо вигиналася, хизуючись підтягнутою фігурою.

У дописі дружина співака поділилася, що останні два тижні були непростими для неї.

Акторка Сніжана Бабкіна показала підтягнуту фігуру в сексі-бікіні
Фото: instagram.com/snezhana_babkina
Акторка Сніжана Бабкіна показала підтягнуту фігуру в сексі-бікіні
Дружина музиканта Сергія Бабкіна Сніжана показала підтягнуту фігуру в сексі-бікіні
Дружина музиканта Сергія Бабкіна Сніжана показала підтягнуту фігуру в сексі-бікіні
Акторка Сніжана Бабкіна показала підтягнуту фігуру в сексі-бікіні

"Пам'ятаєте мою улюблену фразу про те, що будь-яке життя, коли воно звичне і в ньому немає струсу, перетворюється в болото, яке різко починає смердіти? Близько двох тижнів тому в мене трапився такий струс, і не один. Чесно скажу, я очманіла - м'яко сказано. Потім за тиждень ще більше, потім ще більше. Поки що я не готова про це говорити, але градус ви можете собі уявити, оскільки, пройшовши стільки труднощів, мене вже "складно" здивувати", – розповіла вона.

Жінка впевнена, що складнощі - це розвиток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Красива з народження. Сінді Кроуфорд показала архівне фото у День дівчат

"Я сказала собі: "Стоп". Тільки не вмикай жертву. Складнощі - це розвиток для тебе. І якщо ти пройдеш це, то станеш супер-woman. Зараз я багато часу перебуваю у своїй порожнечі. Прислухаюся. Адже все народжується з порожнечі. І як важливо в ці моменти почути себе і не зламати свій внутрішній дух. Я мало публікую дописів і сторіз. Пішла у своє підпілля. Сподіваюся, скоро випливу", - додала Бабкіна.

Музикант Сергій Бабкін зізнався, що зраджував дружину Сніжану з повіями. Ще в березні співак розповів, що зрадив кохану з понад 100 жінками.

Бабкін поділився, що звертався до повій, яким платив до $500 за годину. Він зазначив, що тоді в нього був ніби особливий ритуал: після концерту - алкоголь і секс. Артист на питання, для чого йому секс із повіями, якщо він мав дружину, відповів, що він - "нелогічний тип".

Зараз ви читаєте новину «"Тільки не вмикай жертву" - Бабкіна в сексі-бікіні поміркувала про складнощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі