вівторок, 13 квітня 2021 11:22

"Тікала в туалет зі сльозами" - донька Сумської розповіла про знущання в школі
7

Донька зіркового подружжя Ольги Сумської та Віталія Борисюка Аня вперше розповіла, що з неї знущалися однокласники. Зараз вона навчається на 2-му курсі акторського факультету Національного університету імені Карпенка-Карого.

19-річна донька акторів зізналася, що досі має проблеми із самооцінкою. Також зазначила, що після закінчення школи почувалася якоюсь пошматованою через булінг. Про це вона розповіла "Зірковому шляху".

"Мене знищували як фізично, так і словесно. Тому я вже не знала, за яке живе місце зачепитися. Здебільшого, звісно, дівчата чіплялися. Кожного разу змінювався склад класу, і чомусь усі, ніби їх підмовили, кидалися на мене", - згадала Борисюк.

Аня Борисюк розповіла про шкільний булінг
Фото: instagram.com/annborisyuk
Аня Борисюк розповіла про шкільний булінг
Аня Борисюк розповіла про шкільний булінг
Аня Борисюк розповіла про шкільний булінг
Ольга Сумська зі своїми доньками - 30-річною Антоніною Паперною та 19-річною Анною Борисюк

Вона не скаржилася батькам і не розповідала їм про проблеми з однокласниками.

"І так само вчителі підхоплювали все це масове глузування з мене. Були випадки, коли й за волосся смикали на очах у вчителів. Я просто тікала в туалет зі сльозами. Коли мама приходила в школу, у батьківський фонд щось вкласти потрібно було, усі лагідно усміхалися, авжеж. А коли я залишалася наодинці, то відбувалося все по-іншому", - додала Аня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Дорн розповів, як виховує дітей

Борисюк розповіла батькам про знущання в школі вже після випуску. Вона не хотіла, щоб рідні втручалися. Тепер зіркова донька впевнена, що булінг зробив її сильнішою.

На День закоханих актор Віталій Борисюк вручив Ользі Сумській такий же подарунок, що і 30 років тому, - шоколадне серце. Жінка розповіла, що їхнє кохання розпочалося з любовного послання від чоловіка в 1991-му. Пара одружилася в 1996 році. 6 років потому в них народилася донька Анна.

Зараз ви читаєте новину «"Тікала в туалет зі сльозами" - донька Сумської розповіла про знущання в школі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі