понеділок, 10 червня 2019 17:38

"Ти що, ох ... ла?" - Лазарєв поскандалив із Лободою на російській музичній премії

"Ти що, ох ... ла?" - Лазарєв поскандалив із Лободою на російській музичній премії
Чому Лазарєв скандалив із Лободою. Фото: Super.

Сергій Лазарєв поскандалив зі Світланою Лободою за лаштунками премії російської "Муз-ТВ". Співак наїхав на "Кращу співачку року" на очах у зіркових колег.

За словами очевидців, переможець номінації "Кращий музичний альбом" раптово підскочив до Лободи та замість того, щоб привітати колегу, випалив їй в обличчя щось різке, передає Super.ru.

До свідків інциденту виразно долинула лише фінальна частина фрази Сергія: "Ти що, ох ... ла? Типу найкрутіша?".

Причиною скандалу стало невдоволення Лазарева тим, що Лободі в фіналі церемонії надали можливість виконати цілий сет з 6 пісень. А Сергій, через технічні проблем виступити зі своїм номером із Євробачення взагалі не зміг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Несамотня вовчиця: Олег Винник вперше показав дружину

Реакція Лободи була уже після виступу. Виявивши, що під час її ефектного перформансу, несподівано спорожнів зоряний віп, оточення Лободи запідозрило в цьому Лазарева. Він, нібито, "підмовив" колег покинути зал, в знак протесту до призначення Лободи хедлайнером премії.

На наступний день найуважніші користувачі Instagram помітили, що Світлана не числиться в фолловерах Сергія, а той не лайкнув жодного поста Лободи, пов'язаного з премією.

Співачка Настя Приходько братиме участь у виборах до Верховної Ради як кандидат від партії "Батьківщина".

Зараз ви читаєте новину «"Ти що, ох ... ла?" - Лазарєв поскандалив із Лободою на російській музичній премії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі