середа, 23 серпня 2017 12:26

Тепер не має нічого, щоб мене налякало: Єфросиніна представила шоу "Сюрприз, сюрприз!"
10

Маша Єфросинфіна представила нове шоу
Фото: Ірина Козюпа
Маша Єфросинфіна представила нове шоу
Маша Єфросинфіна представила нове шоу
Маша Єфросинфіна представила нове шоу
Маша Єфросинфіна представила нове шоу

1 вересня о 20:00 на телеканалі СТБ стартує новий проект "Сюрприз,сюрприз!", ведучою якого стала Марія Єфросиніна. Шоу представляли 7 неймовірних сюжетів з життя звичайних, але здатних на геройський вчинок українців. Історії про жертовність, розставання та кохання не зможуть залишити глядача байдужим, який не стримає сліз, переконана Єфросиніна. Сама зірка сподівається, що кожен після перегляду захоче бути схожим на героїв проекту.

Зйомки тривали рік. Всі охочі могли взяти участь у шоу. Треба було заповнити анкету і розповісти про людину, якій хочете зробити сюрприз. Героями шоу стали люди, які підкорили серця не тільки коханих, але й здійснили жертовний вчинок на користь інших. Підготовкою сюрприза займається не тільки команда проекта, але й родичі героя, які мають попіклуватися про те, щоб сюрприз до останнього залишився таємницею. Це, за словами творців, найскладніше завдання.

До речі, ведуча не приховує, що "Сюрприз, сюрприз!" змінив її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросиніна розповіла про свою приголомшливу сукню на Одеському кінофестивалі

"Я дуже емоційна. До цього не могла позбутися самонавіювання. Я могла з дрібниці розвести паніку чи мати певний страх - все це властиве людям творчим. Скільки я б над собою не працювала і не намагалася, мені здавалося, що із цим підуть мої певні професійні можливості. Проект подолав цей недолік. Після нього ти починаєш багато думати про все, запитувати себе: це могло бути зі мною чи моїми близькими. І тепер мене нічим не залякати. Без роботи я була, у мене робота дуже циклічна, це не смертельно, якщо вірити, то проекти мрії прийдуть у життя, віку я не боюсь. Сьогодні я зосереджена лише на тому, щоб мої рідні були здорові", - говорить Єфросиніна Gazeta.ua.

На презентацію шоу завітали Лілія Подкопаєва, Антон Савлепов, Володимир Остпачук, ведучі каналу СТБ та багато інших.

Незважаючи на свій 20-річний досвід на телебаченні, Маша Єфросиніна мала пройти проби перед тим, як її затвердили на роль ведучої проекта. Треба було вміння відкрити палітру емоцій, але бути зібраною та контролювати себе.

Ведуча проводила на знімальному майданчику іноді цілу добу, адже знімали від 7 до 9 історій за зміну.

Телеведуча розповідає, що під час роботи у проекті їй снились тільки історії людей і те, що вона втрачає голос. До речі, герої шоу від приємного шоку іноді не могла говорити.

Щоб бути у формі під час роботи над проектом, Маша Єфросиніна намагалась підготуватися до зйомок.

"Я слідкувала за тим, що я їм, пила вітаміни, займалась спортом, всіляко себе фізично готувала до того, що буде важке навантаження. Приходила додому, проводила час з дітьми, собаками. Коли були зйомки, чоловік навіть готував мені білковий омлет вранці", - ділиться ведуча.

Казку для героєв шоу створювали чимало відомих особистостей. Жан-Клод Ван Дам, Міла Йовович, Володимир Зеленський, а Олег Винник стали сюрпризом для звичайних українців.

Зараз ви читаєте новину «Тепер не має нічого, щоб мене налякало: Єфросиніна представила шоу "Сюрприз, сюрприз!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі