понеділок, 03 грудня 2012 15:24

"Там знадобились би мої акторські здібності" — Сумська про свою роботу в Парламенті

"Там знадобились би мої акторські здібності" — Сумська про свою роботу в Парламенті
Актриса хотіла би співпрацювати з партією Кличка Фото: show.obozrevatel.com

Ользі Сумській досі не забули того, що вона підписала листа проти Юлії Тимошенко, в якому висвітлюється негативний вплив ситуації навколо екс-прем'єрки на євроінтеграційні прагнення України. Про це акторка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я вийшла з цієї ситуації. Але все одно ця пляма залишається. Я шкодую про те, що мене було залучено до цієї неблагородної справи", - наголосила вона.

Також Сумська прокоментувала свою співпрацю із владою. Зокрема її ініціативу відновити школу, де вчиться її донька. Нагадаємо, відреставровану школу відкривав Віктор Янукович.

"Мене "регіонали" не кликали. І навряд чи покличуть. Якраз на цьому моя співпраця з "регіоналами" і завершилась. Казали, що Сумська продалася і вже йде навіть чи не в першій десятці", - зауважила вона.

"Мені б дуже хотілося б піти з новою командою, недосвідчених людей", - підкреслила Сумська.

За словами актриси, якби Віталій Кличко покликав її на цих виборах до партії, вона би погодилась: "Це був би дуже хороший тандем".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У мене не було вибору" — Сумська про підписання листа проти Тимошенко

Сумська наголосила, що багато акторів, які були у Парламенті і нічого не змогли змінити, просто не намагались.

"Це великий театр. Якраз там знадобились би мої акторські здібності", - підкреслила актриса, зауваживши, що може уявити себе міністром культури.

Зараз ви читаєте новину «"Там знадобились би мої акторські здібності" — Сумська про свою роботу в Парламенті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі