субота, 17 серпня 2019 09:28

"Такого десятого неба не відчувала давно" - Наталка Карпа вагітна первістком

"Такого десятого неба не відчувала давно" - Наталка Карпа вагітна первістком
Наталія Карпа має дві вищі освіти. Часто виступає перед дітьми-сиротами. Фото: Instagram

Співачка Наталка Карпа невдовзі стане мамою.

Останнім часом все частіше з-під одягу артистки можна помітити округлий живіт. Ходять чутки, що вона перебуває на 4 місяці вагітності, пише Clutch.

"Сьогодні у мене щастя! Наразі без пояснень, але такого десятого неба давно не відчувала!" - написала Наталка Карпа в Іnstagram.

Співачка заміжня за учасником АТО Євгеном Тереховим. Пара побралася 2016 року.

Наталія Карпа має дві вищі освіти. Закінчила Львівський медуніверситет та "Львівську Політехніку". Під час навчання стала вокалісткою медичного джазового колективу "Медікус". Часто виступає перед дітьми-сиротами й військовими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель plus-size Ешлі Грем вагітна первістком

Євген Терехов працював електро­слюсарем на шахтах. У квітні 2014-го його мобілізували до лав ЗСУ. Позаторік у серпні був поранений під Мар'їнкою на Донеччині. Із його тіла медики дістали 83 осколки. У Дніпропетровську, де його оперували, Євген отримав прізвисько "Титановий Джексон" — через титанову пластину в голові. Після демобілізації став волонтером.

Співачка Наталка Карпа разом з чоловіком Євгеном Тереховим з'їздила у весільну подорож в Париж. У найромантичнішому місті світу співачка не лише насолоджувалась медовим уікендом, але й відзняла нову відеороботу на сингл "Плюс один"..

Зараз ви читаєте новину «"Такого десятого неба не відчувала давно" - Наталка Карпа вагітна первістком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі