понеділок, 30 листопада 2020 09:04

Сюрпризи на "Танцях із зірками": на фінал шоу несподівано прилетів син Григорія Чапкіса

Сюрпризи на "Танцях із зірками": на фінал шоу несподівано прилетів син Григорія Чапкіса
У фіналі шоу "Танці з зірками" з'явився син члена журі Григорія Чапкіса – 41-річний Грег. Вын прилетів в Україну з США. Фото: tsn.ua

У фіналі шоу "Танці з зірками", який відбувся 29 листопада, з'явився син члена журі 90-річного Григорія Чапкіса – 41-річний Грег.

Хореограф не знав про те, що його син прилетів в Україну із США, де живе багато років. Грег Чапкіс – танцюрист і балетмейстер у Сан-Франциско. Про це розповіли під час прямого ефіру на "1+1".

Грег прибув на батьківщину за кілька днів до ефіру. При цьому він не повідомляв батькові про це, щоб зробити сюрприз. Чапкіс-старший був здивований і зрадів зустрічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками: під час ефіру Влада Яму забрала "швидка"

"Мені приємно бути в рідній країні, у якій я народився та виріс. Я приїхав сюди заради батька, хотів його здивувати. Такий приємний цей момент. Він запам'ятає його на все життя. Батько – жива легенда. Мені хочеться тут бути, щоб він пишався мною, і ми зустрілися в його світі тут – на бальних танцях", - сказав Грег.

Чапкіс-старший також зазначив, що особливо цінує такий візит. Тому що його син подолав велику відстань в той час, коли через пандемію закриті кордони і подорожі є більш проблематичними.

У неділю, 29 листопада, пройшов фінал шоу "Танці з зірками". На паркеті за перемогу боролися Юлія Саніна і Дмитро Жук, Санта Дімопулос і Макс Леонов, Надія Мейхер і Кирило Васюк. 3-тє місце посіли Надія Мейхер і її партнер. 2-ге місце дісталося Юлі Санін та Дмитро Жуку. Переможцями 14-го випуску 4-го сезону "Танців з зірками" стали Санта Дімопулос і Макс Леонов. Проте Санта вирішила віддати кубок Юлії, оскільки та навчилася танцювати на проєкті "з нуля".

Зараз ви читаєте новину «Сюрпризи на "Танцях із зірками": на фінал шоу несподівано прилетів син Григорія Чапкіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі