четвер, 17 вересня 2020 17:39

Sysuev презентує нову танцювальну пісню "Mad Ting"
5

Артист Sysuev представляє композицію "Mad Ting", яка ідеально впишеться у плейлист вашого танцювального настрою.

У пісні застосовано традиційні ударні інструменти, під які африканські племена стрибають біля багаття, щоб викликати дощ. Також в "Mad Ting" чутно присутність семплів ритуальних вигуків шаманів та жінок. У такий цікавий спосіб артист успішно розкриває музичну тему Африки й інтегрує її в сучасну танцювальну тусовку.

Співак презентував новий танцювальний трек
Фото: надане піар-агентом артиста
Співак презентував новий танцювальний трек
Співак презентував новий танцювальний трек
Співак презентував новий танцювальний трек
Співак презентував новий танцювальний трек

Трек "Mad Ting" - нове заклинання до танців, яке допоможе кожному відчути власний танцювальний вайб. Африканські танцювальні мотиви чіпляють і легко допоможуть забути про осінній дощ і хандру.

"Mad Ting" - це сингл, якому не обов'язково бути популярним, щоб викликати танцювальний вайб у будь-якому залі світу. Це звук музичної лихоманки, який є всередині не тільки африканців, а й кожного з нас, українців. Послухайте, щоб упевнитись у цьому", - коментує Sysuev.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Басту виключили з українського чорного списку

Візуальною підтримкою пісні є нещодавний виступ артиста разом з танцювальною командою Swaggy Twerk Team.

Артист Sysuev повертається з новим танцювальним треком "Гучний Двіж". Співак зізнався, що останні місяці присвятив ретельним дослідженням африканської музики й серйозно нею надихнувся.

Зараз ви читаєте новину «Sysuev презентує нову танцювальну пісню "Mad Ting"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі