субота, 19 грудня 2015 03:09

Світлана Лобода прокоментувала розставання з Андрієм Царем

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Співачка Світлана Лобода прокоментувала своє розлучення з Андрієм Церем у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Не акцентувала увагу на грошах, тому що це не має для мене значення, адже ми б не зійшлися з Андрієм. Коли ти закохуєшся на початку, ти не про що не думаєш. Ти не розцінюєш його. У тебе немає плюсів або мінусів. Проходять роки, ти розглядаєш людину детально, тебе багато речей починають не влаштовувати. Намагаєшся проводити бесіди, як мудра жінка настроювати, кудись направляти його, якщо ти бачиш, що це безрезультатно, у мене не має сил на це, немає часу на це. Я можу трішки потратити часу на чоловіка, але не так багато, я занадто фанат своєї справи .

У мене батьки такі - вони живуть все життя разом, у мене у мами тато перший чоловік в її житті і останній я впевнена в цьому. У нас все дуже консервативно. Тому кожного разу, коли я закохуюсь, мені хочеться, щоб це було надовго. Мені не хочеться, щоб це були стосунки на ніч, на місяць", - говорить зірка.

Світлана Лобода також поділилася думками з приводу свого неймовірно відвертого кліпу "Постой мужчина".

"Кліп який мене бентежить "Постой мужчина", на початку ми починали стрімко. Хотіли увірватися швидко у шоу бізнес, і хотіли виділитися серед натовпу. Алан Бадоєвв, який був частиною нашої команди вирішив зробити провокаційний кліп, сексуальність була присутня, вони намагалися це припідняти і збільшити, я думаю це був не досить правильний хід", - говорить співачка.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода прокоментувала розставання з Андрієм Царем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі