понеділок, 30 листопада 2015 17:31

Світлана Лобода приголомшила потужним шоу у Палаці "Україна"
30

Фото: Прес-служба

Світлана Лобода дала два аншлагових концерти у Палаці "Україна". 28 та 29 листопада велика кількість шанувальників артистки зібрались на її шоу "Пора до дому".

"Прошу вибачення, що затримали концерт, але іноді техніка нам не підвладна. Мікрофони виключаться, концерт дуже складний, багато деталей, людей зібралося, вочевидь концентрація нашої енергії через настільки велике бажання віддатися на повну, що іноді відбуваються різні нюанси. Ми вперше за 10 років нашої сольної карєри представляємо концерт у Палаці "Україна", - звертається Світлана Лобода до публіки на початку концерту. Але чекання не було марним

Тонни пересувних декорацій, прем'єри пісень та яскраві образи, в яких з'являлась Світлана та її балет приголомшували. Креативним продюсером шоу виступила Нателла Крапівіна, запросив у свою команду в якості режисерів постановників молодих і талановитих Ярослава Губського та Сергія Гумана, відомих по роботі в багатьох масштабних проектах. Постановники спільно з художниками сцени втілили ідею Нателлою Крапивиной про космічну платформі на сцені палацу "Україна".

Дійство на сцені вражало динамікою та гостросюжетністю. У зірку цілилися з пістолету, її підіймали у повітря і кружляли на перегорнутому дивані. В перервах між піснями Світлана Лобода спілкувалась з публікою і під кінець навіть вийшла в зал, де була присутня і її маленька донька Єва. Дівчинка вперше завітала на концерт матусі в України, раніше маленька бачила маму на сцені у Туреччині.

Автор: Прес-служба
 

На концерті також були присутні Анатолій Анатоліч з дружиною і дітьми, Алан Бадоєв, Михайло Ясинський, Ірина Білик, Надія Мейхер, Вікторія Батуі, Олексій Дівєєв-Церковний, Сніжана Єгорова, Сергій Перман, Маркус Ріва, Олена Винярська, Ассія Ахат, Макс Барських, Бічолла Тетрадзе та ін. Бадоєв та інші близькі друзі Лободи подарували їй розкішні букети квітів, а Єгорова величезну білу м'яку іграшку

"Чим старшими ми стаємо, тим більше речей переосмислюємо, що кожна хвилина в твоєму житті дуже цінна, що ті люди, які тебе оточують, дуже важливо, аби відповідали твоєму відчуттю і з ними було тепло і комфортно, треба пам'ятати, що сьогодні так добре, а завтра цього добре може і не бути, тому цінуйте, любіть і ще більше віддавайте. Наступну пісню, я хочу присвятити дуже неймовірному музиканту, оптимістичній, прекрасній, добрій, чуйній, дуже гарній людині, з якою ми не мали час близько подружитися і заспівати разом, але сьогодні я спробую наздогнати згаяне", - говорить Світлана Лобода перед тим, як заспівати пісню Кузьми "Скрябіна" "Нікому то не треба".

Глядачі не стримувались в емоціях і стоячи аплодували протягом усієї пісні.

Протягом концерту Світлана Лобода також заспівала "Мишка, гадкий мальчишка" , "Революция" "40 градусов "Город под запретом", "Be My Valentine", з якою підкорювала конкурс Євробачення у 2009 році та знаменитий трек "Пора домой".

Автор: Прес-служба
 

Ще один популярний хіт "Під лід" був виконаний в цей вечір двічі. Перший раз - у стилі реггі, під час виконання якого LOBODA спустилася в зал, щоб бути ближче до глядачів, а другий раз - в оригінальній версії.

Справжньою несподіванкою стала поява LOBODA в фіналі концерту на "залізному коні", увінчаному головою буйвола, - потужному антуражності автомобілі, створеному зі сталі спеціально для шоу. Саме на ньому, артистка виконала дві знакові хіта її творчості - "Революція" і "Пора додому", вперше в історії підняв на ноги весь зал Палацу "Україна", перетворивши його в одну велику фан-зону.

Наприкінці шоу шанувальники ще довгий час не хотіли відпускати артистку зі сцени, змусивши її виконати дві пісні на біс - "Постій, чоловік" і "Пора додому".

Нагадаємо, всеукраїнський тур "Пора до дому" тривав всю осінь і закінчився масштабними концертами у Києві. Назву туру "Пора додому" придумала донька зірки Євангеліна.

"Назву для туру " Пора додому!" підказала Євка. Вона часто дзвонить мені по телефону і настійно вимагає:" Мама, пора додому! "- сказала у одному з інтерв'ю співачка.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода приголомшила потужним шоу у Палаці "Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі