вівторок, 22 липня 2008 12:47

Світлана Лобода на Кубі навчилася курити сигари (ФОТО)
6

Після того, як прес-служба Світлани Лободи заявила про аристократичні корені останньої, у пресу надійшла нова порція історичних довідок.

Цього разу повідомляється, що Свєтин дід - служив у КДБ, а під час кубинської революції був нелегально перевезений на Кубу.

Там, пращура Лободи перевдягли у кубинську форму й оселили у табір, де він з Фіделем Кастро і Че Геварою розробляли план про визволення країни, пише прес-служба співачки.

Натхненна живописними фотографіями Куби та подібними розповідями свого батька про дідуся, Лобода взяла ноги в руки і попрямувала на острів свободи.

Для такої доброї справи Світлана виділила у своєму концертному графіку 12 днів. Цього часу вистачило на відвідини трьох міст: Гавани, Тринідаду і Варадеро.

Разом із друзями співачка орендувала у кубинській столиці авто. Таким чином, зупиняючись, компанія могла скільки завгодно роздивлятися всі ландшафти ще не знівеченої цивілізацією природи.

"Виявляється, на Кубі є гори! От чого я ніяк не очікувала", - дивувалася Лобода.

Свєта в основному була за кермом і часто завертала до місцевих генделиків-харчевень. А одного разу після багатогодинної їзди в горах, компанія трохи заблукала.

Запитати вірний шлях в аборигенів було проблемою - тож вчіть, люди, іноземні мови.

На щастя, за якийсь час Лободі і Ко таки вдалося вирулити на вірну дорогу. Але і тут невдача - в автомобіля лопнуло колесо.

"А я ж і не перевірила, чи є "запаска"! Ми відкривали багажник, затамувавши подих, ніби в російську рулетку грали", - згадує Лобода.

Та "запаска" була на місці і Лободі, як повідомляє її прес-служба, довелося власноруч її ставити. У машині нібито були одні жінки і ніхто "запаски" ставити не вмів.

Проте, як зазначається далі, щойно "співачка підняла машину домкратом, провидіння послало їй місцевого пастуха". Він і допоміг замінити пробите колесо.

В результаті кубинської мандрівки Лобода постановила використовувати елементи кубинського прапора і зображення Че Гевари у своїх декораціях під час весняного концертного туру, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода на Кубі навчилася курити сигари (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі