понеділок, 26 квітня 2010 11:57

Шведську принцесу зрадив наречений

Шведську принцесу зрадив наречений
Принцеса Швеції Мадлен розірвала заручини зі своїм нареченим Йонасом Бергстемом. Претендентка на трон вирішила розлучитися з 31-річним адвокатом, дізнавшись про те, що той їй зрадив.

Бергстрем зрадив принцесі під час відпочинку в горах, куди він вирушив разом зі своїми друзями. На курорті він познайомився з 21-річною норвезькою гандболісткою Торою Уппстрем Берг.

Про свої стосунки з Бергстремом розповіла сама спортсменка. Однак Берг підкреслила, що познайомилася з нареченим принцеси, не знаючи ні про його статус, ні про його роман з спадкоємицею шведського королівського трону.

"Якби я знала, я б ні за що не стала заводити з ним стосунки. Мені шкода, що принцесі Мадлен дістався такий нечесний чоловік", - заявила гандболістка журналістам.

Після того, як Мадлен дізналася про невірність нареченого, вона вирушила в Нью-Йорк, щоб прийти до тями після стресу. Члени королівської сім"ї попросили представників ЗМІ не турбувати принцесу і її тепер вже колишнього нареченого.

Відносини принцеси і Йонаса Бергстрема тривали вісім років. У серпні 2009 року пара оголосила про заручини. Точна дата весілля не називалася, проте члени королівської сім"ї Швеції мали намір визначитися з термінами урочистості влітку 2010 року.
Lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Шведську принцесу зрадив наречений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі