понеділок, 08 листопада 2010 15:19

Шварценеггер по-сімейному сходив в спортзал (ФОТО)
7

Губернатор Каліфорнії, актор Арнольд Шварценеггер разом із дружиною Марією Шрайвер і сином Петріком вирішив відпочити і "попітніти" в спортзалі після вирішення дуже серйозних політичних завдань. Сім'я відправилася в тренажерний зал в Брентвуді.

Дружина Шварценеггера Марія Шрайвер теж обожнює спорт. Вона систематично відвідує спортзал. Спочатку, за її визнанням, це було постійною боротьбою із зайвою вагою, але потім ввійшло в звичку.

У Шварценнеггера зараз не найпростіший період в житті - за статистикою лише 22 відсотки жителів Каліфорнії схвалюють його діяльність на посаді губернатора. 70 відсотків ставляться до його дій негативно. Вже в січні Шварценеггер звільнить високу посаду. Що з ним буде далі -  питання.

"Треба бути у формі", - думає Арнольд. - Що б не трапилося!"

Відзначимо, Шварценеггер зізнався, що у дитинстві його нічим не балували. Коли був малим, він був слабким і нервовим. Батько Густав, начальник поліції австрійського містечка Ґрац, не міг стерпіти, що син росте слабаком.

Spletnik

Зараз ви читаєте новину «Шварценеггер по-сімейному сходив в спортзал (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі