вівторок, 03 червня 2008 10:29

Супермодель Кейт Мосс проміняли на молодшу дівчину з пірсингом (ФОТО)
5

Контракт на мільйон доларів британської супермоделі Кейт Мосс з виробником жіночої нижньої білизни AgentProvocateur перехопила невідома модель, яка на 14 років молодше за неї.

Тепер 34-річну Мосс замінить Еліс Деллал, 20-річна світська левиця, наполовину бразильянка, з кільцем в носі. Днями у Еліс була секретна фотосесія, знімки з якою вийдуть у вересні.

Обізнане джерело говорить: "Всі здивовано. Знімки Кейт дійсно сподобалися, але начальство сказало, що пора рухатися вперед. Їм потрібне нове свіже обличчя і в Еліс вони знайшли відповідну кандидатку".

Це вже другий раз, коли AgentProvocateur відмовляється від послуг Кейт. Минулого року контракт з нею не продовжили, з чуток, через складні відносини зі співвласницею компанії Сереною Ріс. Проте цього року Мосс повернулася.

Крім того, в березні Наомі Кемпбелл зайняла місце Мосс в YvesSaintLaurent, а Агнесс Дейн замінила її в Burberry. Компанія Chanel також перестала знімати Мосс в рекламі своїх парфумів, повідомляє Rupor.info.

Зараз ви читаєте новину «Супермодель Кейт Мосс проміняли на молодшу дівчину з пірсингом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі