середа, 10 березня 2010 12:51

Сумська залізла на стіл до іменинника Козловського (ФОТО)
15

Вчора, 9 березня, у столичному "Вагон-ресторані" співак Віталій Козловський відсвяткував своє 25-річчя.

Привітати співака прийшли продюсер Ігор Кондратюк, актриса Ольга Сумська, співачки Євгенія Власова, Аліна Гросу і Міка Ньютон, модель Наталя Окунська, телеведуча Тала Калатай і дівчина співака модель Марина Хорольська.


"Народився я шостого березня, але оскільки уся країна святкувала Міжнародний жіночий день, переніс іменини на пізніше", - розповів Віталій.

Співак просив, аби йому дарували практичні подарунки.

"Не люблю статуеток і дрібничок. Люблю, як дарують побутову техніку і посуд", - зізнався Козловський.

Ольга Сумська подарувала імениннику канарейку у клітці та набір постільної білизни, Ігор Кондратюк – паспорт на холодильник, Міка Ньютон – 12 фужерів, Тала Калатай – чайний набір на срібному підносі.

Співачка Євгенія Власова – іграшкову "Феррарі". Подейкують, такі машинки того вечора дарували на відкритті магазину аксесуарів та одягу "Фераррі", звідки приїхала Власова. Козловський зізнався, що передарує її своєму племіннику.

Годували гостей грецьким салатом, фаршированим судаком та м"ясними й рибними нарізками. Поїли – червоним і білим грузинським вином "Картулі Вазі", коньяком "Арарат" 10-річної витримки, горілкою "Неміров".

Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Сумська залізла на стіл до іменинника Козловського (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі