пʼятниця, 12 серпня 2011 20:05

Сукню від України для "Міс Всесвіт" вирішили переробити
7

Фото: Фото надане оргкомітетом конкурсу краси "Міс Україна-Всесвіт"

Сукню, в якій Олеся Стефанко мала представляти Україну на конкурсі краси "Міс Всесвіт" перероблять.

Про це Gazeta.ua розповіла організатор конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" Анна Філімонова.

"З естетичної сторони вбрання не відповідає рівню "Міс Всесвіт". Дизайнер зараз її переробляє. Якщо зробить таким, як треба, то ми його будемо використовувати. Якщо ні, будемо брати інші варіанти", - наголосила вона.

Нагадаємо, презентація національного костюму відбулась 9 серпня в Києві у Печерському ботанічному саду імені Гришка. Автором сукні виступила молода дизайнер Анастасія Іванова.

Філімонова поділилась, що можливо вони візьмуть костюм із Національного центру народної культури "Музей Івана Гончара".

"Справжній український костюм, який носили справжні українки. Крім того ми дуже давно хочемо зробити костюм козака. І автором його буде український дизайнер Марина Асаулюк", - зауважила вона.

"Ми завжди даємо шанс молодим дизайнерам проявити себе. І це правильно, тому що вони повинні розвиватися і мати можливість отримувати якусь славу і їхати на міжнародний рівень. Ми допомагаємо абсолютно безкоштовно. Просто цього року трошки невдало вийшов костюм і ми його переробляємо. Настя талановита дівчинка, вона його переробить, доробить", - пояснила організатор "Міс Україна-Всесвіт".

Філімонова підкреслила, що до сукні хочуть додати блиску.

"Треба трохи переробити крила, щоб вони не були на передньому плані, а були позаду. Щоб були більш ніжними. Треба більш масивний пояс, трошки переробити спідницю. Цей костюм в житті виглядає непогано, але на екрані і на фотографіях він виглядає простакувато. Бо "Міс Всесвіт" - це насамперед телевізійне шоу, а не конкурс краси, який дивиться певна кількість людей. Це шоу для телевізійної трансляції. Тому костюм ми зробимо таким, щоб він шикарно виглядав по телебаченню. Ми зробимо його більш карнавальним, більш яскравішим, додамо більше блиску", - наголосила вона і додала, що цього року для українців конкурс вперше транслюватиме М1.

Зараз ви читаєте новину «Сукню від України для "Міс Всесвіт" вирішили переробити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі