пʼятниця, 30 березня 2012 14:21

Суд звільнив Ліндсі Лохан
6

Фото: Фото: Reuters

Відома голлівудська актриса Ліндсі Лохан, яка вже тривалий час розбирається з законом, нарешті звільнилася. Суд зняв з неї всі звинувачення.

Радості Ліндсі Лохан немає межі: нарешті 25-річна актриса звільнилася з-під судового гніту. Днями Верховний суд округу Лос-Анджелес ухвалив припинити випробувальний термін і всі покарання, роботи і заборони, що стосуються його. Суддя Стефані Саутнер повідомила, що Лохан пройшла випробування, тепер всі заборони зняті і актрисі більше не потрібно з'являтися до суду.

Актриса тепер може спокійно пересуватися по країні і подорожувати. Протягом всього терміну покарання Ліндсі не могла залишати Лос-Анджелес. "Єдина умова, яка залишається в силі, - це неухильне дотримання закону", - зазначила суддя. Якщо актриса не порушить закон, всі юридичні аспекти справи будуть закриті в травні 2014 року.

На радощах зірка присягнулася ніколи більше в своєму житті не переступати поріг суду в якості обвинуваченої. А відсвяткувати своє звільнення з-під важкої руки закону актриса збирається напрочуд скромно - за спільною вечерею з сестрою.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Ліндсі Лохан опухло обличчя через пластику

Нагадаємо, протягом п'яти років, починаючи з 2007 року, коли Ліндсі Лохан затримали за керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння, а також після викрадення в магазині дорогого золотого намиста, актриса перебувала під пильним наглядом поліції, а також виконувала громадські роботи з обслуговування міського моргу. Для неї було передбачено 420 годин робіт, які вона виконала на поточному тижні.

Крім того, акторська кар'єра Ліндсі Лохан, яку багато шанувальників актриси давно поховали через її проблем з законом, несподівано отримала новий виток. Актрису покликали зіграти роль легендарної Елізабет Тейлор у присвяченому їй фільмі. Ліндсі з радістю погодилася і пообіцяла зробити все, щоб не підвести команду.

Зараз ви читаєте новину «Суд звільнив Ліндсі Лохан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі