пʼятниця, 11 травня 2007 10:46

Стриптизерку засудили за секс, що призвів до серцевого нападу

Каліфорнійський суд засудив колишню стриптизерку, під час заняття сексом з якою від серцевого нападу помер чоловік, до року в"язниці з подальшими трьома роками випробувального терміну. Крім тюремного ув"язнення, 31-річній Ніколь Лінн Фоллер доведеться пройти курс лікування від наркотичної залежності.

У січні цього року Фоллер погодилася визнати себе винною у зберіганні наркотиків в обмін на зняття двох інших звинувачень, пов"язаних з наркотиками. У жінки було мало шансів заперечувати це, оскільки в березні минулого року пара вирішила зняти свої утіхи на відеокамеру, яку після загибелі коханця, ім"я якого не називається, Фоллер забула вимкнути.

Таким чином, слідство бачило і самі утіхи, і смерть чоловіка, і те, як Фоллер після цього витягнула його тіло з кімнати і обчистила кишені його одягу, витягнувши з них дози метамфетамінів; тільки після цього вона викликала поліцію. Раніше у жінки вже були проблеми із законом - через наркотичну залежність вона вимушена була залишити роботу стриптизерки, крім того, вона була позбавлена батьківських прав, повідомляє Associated Press.

Зараз ви читаєте новину «Стриптизерку засудили за секс, що призвів до серцевого нападу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі