четвер, 19 червня 2008 13:01

Старий ловелас згадав про відносини з Вікторією Бекхем

Старий ловелас згадав про відносини з Вікторією Бекхем

Відомий серцеїд 80-х років Корі Хейм розбалакався: його час давно пішов, але він не вгамовується, намагаючись за рахунок інших звернути на себе увагу. Так, зовсім нещодавно він розповів чимало цікавого про той час, коли зустрічався з Вікторією Бекхем, повідомляє Газета.Ру.

"Вона цілується так здорово, що я насилу можу підібрати потрібні слова, щоб описати це, - признався Хейм в інтерв"ю британському телебаченню. - Вона кусає твою губу - це приголомшливо."

Хейм зустрічався з "перчинкою" в середині 90-х, коли вона ще не була знайома з Девідом Бекхемом. За словами колишнього актора, він зустрів Вікторію на студії, куди вона приїхала з іншими учасницями групи "Спайс Гелз".
"З машини вискочили п"ять дівчат з якимсь божевільним макіяжем і в панківському одязі. І тоді наші погляди з Вікі зустрілися! Я був зобов"язаний позалицятися ", - згадує Хейм.

Потім у актора виникли проблеми з наркотиками і випивкою. А співачка зустріла півзахисника збірної Англії, вийшла заміж і народила трьох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Старий ловелас згадав про відносини з Вікторією Бекхем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі