четвер, 08 травня 2008 16:29

Стала відома стать майбутньої дитини Вікторії Бекхем

Стала відома стать майбутньої дитини Вікторії Бекхем
Якщо вірити британському таблоїду Closer, сімейство Вікторії Бекхем та її чоловіка Девіда чекає на поповнення. Колишня учасниця групи SpiceGirls нібито вагітна четвертою дитиною. Причому після трьох синів - 9-річного Брукліна, 5-річного Ромео і 3-річного Круза - нарешті виконалася мрія Вікторії завести дівчинку.

Як повідомляє журнал, 34-річна співачка і світська пані дуже схвильована з приводу своєї вагітності. Вже декілька місяці вона за порадою дієтолога п"ять разів на день споживає перець чілі, що повинен підвищити її гормональний рівень, повідомляє popbytes.

Проте до цієї новини слід відноситися з певною часткою скепсису. Раніше теж ходили чутки про вагітність дружини відомого футболіста, що проте не отримали підтвердження. Так, в грудні минулого року колега Вікторії по групі Джері Холлівел оголосила глядачам, що та вагітна. Сама Бекхем відразу дала спростування. Правда, коли під час святкування свого день народження 17 квітня Вікторія не торкалася до алкоголю, чутки поповзли з новою силою, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Стала відома стать майбутньої дитини Вікторії Бекхем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі